Šta je štampani beton?

Štampani beton je odličan način da dekorišete svoje dvorište, terase, garažne i dvorišne prilaze, stepeništa, bašte, kao i sve druge podne površine. Zahvaljujući velikom izboru boja i tekstura lako je uklopiti ga u sve arhitektonske celine. Upravo ta mogućnost kombinovanja od običnog građevinskog materijala pravi pravo umetničko delo, a vama pruža priliku da date lični pečat svojim površinama.


Osim dekorativnog efekta, štampani beton ima još svojih prednosti. Ovo je beton izuzetne čvrstine i dugog veka trajanja. Zahvaljujući kvalitetu strukturnih komponenti, ponaša se kao jedinstvena celina. To znači da ne može doći do pucanja između fugni, trava i korenje ne mogu da izbiju na površinu, ne dolazi do ulegnuća ili izdignuća, a trpi i teret kamiona od više od 40t. Ovaj dekorativni beton zbog svoje čvrstine ima nizak koeficijent trenja, tako da ostaje neklizav tokom vremena.
U slučaju da uopšte i dođe do bilo kakvog oštećenja, moguće je lako i brzo restauriranje.


Kako su na raspolaganju brojne mogućnosti štampanja, savetujemo Vas da dobro osmislite dizajn, jer ova dekorativna površina odoleva zubu vremena, i ostaje Vam kao trajno rešenje vaših prostora, i arhitektonski element koji privlači pažnju.

Preko 0
Odradjenih projekata